ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΔΩ!

Αυτή είναι η αρχή του ταξιδιού σας στο UEFA eEuro 2020.
Γίνετε μέλος στην πρώτη εθνική ομάδα eFootball αυτής της κλίμακας στον κόσμο. Η βάση του τουρνουά είναι η ομάδα – το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του ποδοσφαίρου. Για να μπορείτε να εκπροσωπείτε την Ελλάδα, πρέπει να συμμετέχετε στα Εθνικά προκριματικά, τα οποία σας επιτρέπουν να φορέσετε με υπερηφάνεια την εθνική φανέλα και να ανταγωνίζεστε τους καλύτερους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Εγγραφείτε για το προκριματικό και μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό.

SEE BELOW FOR PAST CUPS:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.Το Πρωτάθλημα eEURO 2020 της UEFA αποτελείται από 3 στάδια:

  • Επιλογή παικτών για το UEFA eEURO 2020Οι 55 χώρες επιλέγουν τις εθνικές τους ομάδες. Από το Νοέμβριο 2019 έως το Δεκέμβριο 2019, οι Εθνικοί Σύλλογοι θα ανακοινώσουν την εθνική τους ομάδα μέσω ενός Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο διαδίκτυο ή με μια φυσική συνάντηση, εκτός εάν υπάρχει ήδη εθνική ομάδα eFootball. Για κάθε ομάδα επιλέγονται 2 έως 4 παίκτες για να ανταγωνιστούν στο επόμενο στάδιο.
  • Τα online προκριματικά για το UEFA eEURO 2020Σε αυτό το στάδιο, οι ανταγωνιζόμενες χώρες χωρίζονται σε δέκα ομάδες για την προκριματική φάση η οποία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2020. Κάθε χώρα θα παίξει δύο αγώνες με τις άλλες χώρες στην ίδια ομάδα και οι πόντοι από τα δύο παιχνίδια προσθέτονται στον πίνακα ομάδας. Οι καλύτερες ομάδες θα συνεχίσουν στο τελικό κύκλο του UEFA eEURO 2020 στο Λονδίνο.
  • Τελικός κύκλος του UEFA eEURO 2020Στην εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο Λονδίνο θα καθοριστούν οι πρωταθλητές της UEFA eEuro 2020 – ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Ιουλίου μεταξύ των ημιτελικών και των τελικών της UEFA EURO 2020. Οι δεκαέξι χώρες θα χωριστούν σε γκρουπ τεσσάρων χωρών, και οι δύο πρώτες του κάθε γκρουπ προκρίνονται για τους προημιτελικούς. Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων θα είναι δύο προς δύο, καθορίζοντας την καλύτερη. Οι αγώνες στην φάση νοκάουτ θα είναι ένας συνδυασμός ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον δύο με νικητή τον καλύτερο στα 3 παιχνίδια, εκτός από τον τελικό οπού ο νικητής θα είναι ο καλύτερος στα 5 παιχνίδια.